قيمه اردبيلي

پر از كليپ

قيمه اردبيلي

۱۵ بازديد
مواد لازم جهت تهيه پيچاق قيمه :
 گوشت گوسفندي خرد شده 400 گرم
 پياز متوسط  4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
 خلال بادام  1/2 پيمانه
زعفران پودر شده 1/2 قاشق چاي خوري
برگ مو 2 عدد
آب 1 ليتر
كره محلي 100 گرم
آبغوره يا آب ليمو 1 قاشق غذا خوري
ادويه خورشتي (  كاري، فلفل، زردچوبه، دارچين، هل ساييده شده و نمك ) به ميزان لازم
          
طرز تهيه پيچاق قيمه :
پياز‌ها را خلالي نموده و با كمي كره تفت مي‌دهيم تا طلايي شود.

در اين مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه مي‌دهيم تا آب گوشت كشيده شود .

مقداري ادويه اضافه كرده و دوباره تفت مي‌دهيم سپس آب را افزوده و اجازه مي‌دهيم گوشت‌ها بپزند.

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خيس كرده، سپس آبكش نموده و در كمي كره تفت مي‌دهيم و به همراه زعفران به گوشت‌هاي پخته شده اضافه مي‌كنيم وقتي ميزان آب خورش به اندازه دلخواه رسيد تست طعم گرفته، نمك و ادويه آن‌ را اندازه مي‌كنيم.

 

پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تك تك روي قيمه مي‌شكنيم و كمي زعفران روي زرده ها پاشيده و سپس در ظرف را مي‌بنديم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پايان در ظرف كشيده و با پياز داغ سرو مي‌كنيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.