سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶ | ۲۲:۰۲ ۱۵ بازديد
مواد لازم جهت تهيه پيچاق قيمه :
گوشت گوسفندي خرد شده 400 گرم
پياز متوسط 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
خلال بادام 1/2 پيمانه
زعفران پودر شده 1/2 قاشق چاي خوري
برگ مو 2 عدد
آب 1 ليتر
كره محلي 100 گرم
آبغوره يا آب ليمو 1 قاشق غذا خوري
ادويه خورشتي ( كاري، فلفل، زردچوبه، دارچين، هل ساييده شده و نمك ) به ميزان لازم
طرز تهيه پيچاق قيمه :
پيازها را خلالي نموده و با كمي كره تفت ميدهيم تا طلايي شود.
در اين مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه ميدهيم تا آب گوشت كشيده شود .
مقداري ادويه اضافه كرده و دوباره تفت ميدهيم سپس آب را افزوده و اجازه ميدهيم گوشتها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خيس كرده، سپس آبكش نموده و در كمي كره تفت ميدهيم و به همراه زعفران به گوشتهاي پخته شده اضافه ميكنيم وقتي ميزان آب خورش به اندازه دلخواه رسيد تست طعم گرفته، نمك و ادويه آن را اندازه ميكنيم.
پس از آن تخممرغها را تك تك روي قيمه ميشكنيم و كمي زعفران روي زرده ها پاشيده و سپس در ظرف را ميبنديم تا تخممرغها بسته شود ، در پايان در ظرف كشيده و با پياز داغ سرو ميكنيم.