پيچ انگشتي

پر از كليپ

پيچ انگشتي

۱۵ بازديد
مواد لازم براي تهيه پيچ انگشتي
مرغ (توجه داشه باشيد كه مرغ را از قبل با كمي نمك،آويشن،فلفل،زردچوبه و پياز متوسط پخته ايم)  250 گرم
پياز نگيني خرد شده 1 عدد
بادمجان كبابي 300 گرم
سير له شده 2 حبه
روغن كنجد يا زيتون به مقدار لازم
پودر پاپريكا به مقدار لازم

براي تهيه خمير پيچ انگشتي به 1 عدد تخم مرغ نياز داريم كه بايد ان را به همراه 66 قاشق سوپخوري روغن زيتون يا روغن كنجد داخل يك ظرف اضافه مي كنيم در ظرفي ديگر يك ليوان شير پر چرب ولرم را به همراه يك قاشق غذاخوري شكر كه بايد كاملا در داخل شكر آن را حل كنيم و سپس يك قاشق غذاخوري مخمر و يا پودر خمي رمايع را اجازه مي دهيم تا 10 دقيقه به عمل بيايد و سپس آن را به مواد داخل تخم مرغ و روغن اضافه مي كنيم و مقداري نمك به آن اضافه مي كنيم در نهايت 2 پيمانه آرد را كم كم به آن اضافه مي كنيم تا خمير ما شكل بگيرد سپس خمير بدست آمده را 2 ساعت استراحت مي دهيد تا آمده شود حال مرغ را هم اضافه مي كنيم سپس بادمجان كبابي را هم اضافه مي كنيم 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.