سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶ | ۲۲:۰۰ ۲۰ بازديد
نان برنجي يكي از شيرينيهاي سنتي ترد و خوشمزه ايراني و از سوغاتهاي كرمانشاه و قزوين است كه طرفداران بسياري دارد.اگر شما هم جزء طرفداران اين شيريني خوشمزه هستيد در اين مطلب با ما همراه باشيد.چرا كه مي توانيد با خواندن اين مطلب اين شيريني خوشمزه را براي ايام عيد در خانه تهيه كنيد.
مواد لازم براي تهيه نان برنجي قزوين
روغن كاملا جامد ۲۰۰ گرم
روغن كرمانشاهي ۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰۰ گرم
پودر شكر ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
سفيده تخم مرغ ۱٫۲عدد
گلاب ۱٫۲ پيمانه
پودر هل سبز ۱ ق م
خلال پسته ودونه هل جهت تزئين به اندازه لازم
طرز تهيه نان برنجي قزوين
روغن جامد را به همراه روغن نيمه جامد روي حرارت ملايم ميگذاريم تا كمي ذوب بشه. پودر قند را اضافه ميكنيم و با همزن دستي ميزنيم.
حالا پودر هل را اضافه ميكنيم و با همزن فقط در حد مخلوط شدن ميزنيم. يك عدد تخم مرغ كامل را به همراه يك عدد زرده تخم مرغ اضافه ميكنيم و مجددا با همزن برقي ميزنيم.
اگر بخواهيم نان برنجي قزوين ما زعفراني بشه در اينجا زعفران دم كرده را اضافه ميكنيم و بعد گلاب را هم اضافه ميكنيم. سپس آرد برنج را اضافه كرده و با قاشق مخلوط ميكنيم.