نان خامه اي شكلاتي

۱۸ بازديد

طرز تهيه نان خامه اي با سس شكلات
مواد لازم براي 20 عدد نان خامه اي 8 سانتي
شير
1 فنجان
كره
8 ق غ
شكر
2 ق غ
نمك
سه چهارم فنجان
آرد نان الك شده
1 فنجان
تخم مرغ
3  عدد بزرگ
 طرز تهيه :
در اين مقاله از آكاايران شما را با طرز تهيه نان خامه اي با سس شكلات آشنا ميكنيم .
فر را با دماي 190 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود . كف سيني فررا با كاغذ روغني بپوشانيد .
نان خامه,طرز تهيه خمير نان خامه اي,آموزش تصويري پخت نان خامه اي
در يك قابلمه متوسط شير ، كره ، شكر و نمك را اضافه كده روي حرارت متوسط به جوش بياوريد . آرد الك شده را اضافه كردهد با قاشق چوبي مخلوط كنيد تا حين هم زدن به جوش آيد. به هم زدن ادامه دهيد تا خمير شروع به جمع شده از ديواره هاي قابلمه بكند .
نان خامه,طرز تهيه خمير نان خامه اي,آموزش تصويري پخت نان خامه اي
خمير كه شكل گرفت جمع كرده و به كاسه همزن منتقل كنيد و با سر پدالي همزن با سرعت متوسط هم بزنيد تا سرد شود به طوريكه دمايش كمي از محيط بيشتر باشد . تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و هر بار صبر كنيد كاملا با خمير مخلوط شوند . هر جا نياز بود خمير را از كف و اطراف ديواره ها جممع كنيد .  سفيده تخم مرغ را اضافه كرده به  هم زدن ادامه دهيد تا خمير يكدست شود .
خمير را به قيفي با ماسوره گرد ساده به قطر 16 ميلي متر منتقل كرده و استوانه هايي 8 سانتي روي سيني بزنيد . (اندازه ي ماسوره و نان شيريني ها به خودتان بستگي دارد ) بين شيريني ها حداق 2 سانت فاصله بگذاريد كه موقع پخت به هم نچسبند .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.