سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶ | ۲۱:۵۶ ۱۵ بازديد
مواد لازمشيريني شكر پاره
آرد: ۲ ليوان، تخممرغ: يك عدد، پودر قند: ۶ قاشق غذاخوري، بكينگ پودر: يك قاشق چايخوري، كره: ۱۰۰ گرم، زرده تخممرغ: براي روي شيريني يك عدد، زعفران آب كرده: يك قاشق غذاخوري، شهد آماده شده: يك ليوان.
طرز تهيه شيريني شكر پاره:
ابتدا براي تهيه شهد، يك ليوان شكر را با يك ليوان آب مخلوط كنيد و بجوشانيد تا غليظ شود. كمي آب ليمو و گلاب به آن اضافه كنيد و كنار بگذاريد.
كره را در دماي محيط قرار دهيد تا گرم شود.
آرد، بكينگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الك كنيد.
زعفران آب كرده و تخممرغ را به آرد اضافه كنيد و بعد كره را بريزيد و با دست ورز دهيد تا مخلوط شده و خميري لطيف حاصل شود.
در اين مرحله روي سطحي صاف، نايلون پهن كنيد و خمير را به قطر نيمسانتي باز كنيد.
با قالبهاي كوچك، مخصوص شيريني عيد، خمير را قالب بزنيد و در سيني چرب شده بچينيد و در دماي ۱۶۰ درجه سانتيگراد، به مدت ده دقيقه در طبقه وسط فري كه از قبل گرم شده، قرار دهيد.
روي آنها را زرده تخممرغ بماليد و بگذاريد طلايي شود.
شيريني را از فر بيرون آورده و شهد را كم كم روي آنها بريزيد. اين كار را چند بار با فاصله انجام دهيد تا شربت به خورد شيريني برود و جذب شود.