ژامبون گوشت خانگي

۱۶ بازديد

ژامبون گوشت خانگي مواد لازم براي يك كيلوگرم  ژامبون مرغ

مرغ كامل با پوست : يك عدد
هويج نيم پز شده : يك عدد
قارچ نيم پز : ۱۰ عدد
تخم مرغ : ۲ عدد
ادويه كاري : يك قاشق سوپخوري
سير : ۲ حبه
سس خردل : يك قاشق سوپخوري
فلفل سياه دان : ۱۰ عدد
نمك : به ميزان لازم
روغن زيتون : ۲ قاشق سوپخوري
كاغذ فويل و نخ مخصوص : به ميزان لازم
طرز تهيه ژامبون گوشت خانگي
طرز تهيه زامبون گوشت 
بال‌هاي مرغ را از آن جدا كنيد و از قسمت سينه يك شكاف روي پوست مرغ ايجاد كنيد.
پوست مرغ را بدون اينكه صدمه ببيند از آن جدا كنيد. قسمت‌هاي سينه و بال مرغ را از استخوان جدا و آن‌ها را چرخ كنيد و كنار بگذاريد.
قسمت‌هاي ران مرغ را نيز از استخوان جدا كرده، به شكل مكعبي خرد كنيد و آنها را نيز كنار بگذاريد. هويج را كه به صورت نگيني خرد كرده ايد با قارچ نيم پز شده در ظرفي با مرغ چرخ شده، تكه‌هاي مرغ، سفيده تخم مرغ‌ها، ادويه كاري، نمك، فلفل سياه‌دان، سس خردل و سير له شده مخلوط كنيد.
ورز دهيد تا مواد چسبندگي لازم را پيدا كند؛ سپس پوست مرغ را روي سطح صافي پهن كنيد و اين خمير را به داخل پوست مرغ منتقل كنيد.
تمام اطراف پوست مرغ را روي خمير بكشيد به شكلي كه تمام قسمت‌هاي خمير با پوست مرغ پوشيده شود.
كاغذ فويل را به دور ژامبون بكشيد و دو سر آن را مثل شكلات از دو طرف فرم دهيد تا هواي داخل ژامبون خارج شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.