سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶ | ۲۱:۴۹ ۴ بازديد
طرز تهيه اسلايس گردويي
اسلايس گردويي به خاطر داشتن خامه و عسل و گردو، دسري مقوي و خوش طعم براي روزهاي روزه داري ماه رمضانه . با ما همراه باشين تا روش تهبه اونو براتون توضيح بديم.
آرد ۲۵۰ گرم
پودر شكر ۷۵ گرم
نمك ۱/۴ قاشق چايخوري
كره سرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
دارچين ۱/۲ قاشق چايخوري
مواد لازم براي رويه شيريني:
كره ۱۰۰ گرم
عسل ۳ قاشق سوپخوري
شكر قهوه اي ۱۱۵ گرم
خامه ۳ قاشق سوپخوري (من نريختم)
گردوي خرد شده ۲۵۰ گرم ( من كمتر ريختم)
طرز تهيه اسلايس گردويي :
آرد را همراه نمك پودر شكر و دارچين در يك كاسه بزرگ مخلوط كنيد كره را خرد كنيد و با نوك انگشت به خورد آرد بدهيد تا شكل شن شود.
بعد تخم مرغ را با چنگال بزنيد و به مواد اضافه كنيد تا خمير آماده شود.
قالب ۲۵ در ۳۵ را با كره سرد چرب كنيد (من كف قالب كاغذ روغني پهن كردم و چرب هم نكردم) خمير را پهن كنيد و با چنگال چند تا سوراخ ايجاد كنيد و براي ۵ دقيقه در يخچال بگذاريد بعد براي ۱۰ دقيقه در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد ميگذاريم.