پودينگ برنج ژاپني

۱۰ بازديد

طريقه ي درست كردن پودينگ برنج را آموزش ميدهيم ،  اميدواريم كه مورد توجه شما قرار گيرد.
مواد لازم پودينگ برنج :
 
مواد لازم
اندازه
مقدار / كالري
شير
۷۵۰ سي سي
100 گرم / 110 كالري
شكر
۲۵ گرم
100 گرم / 400 كالري
وانيل
۱ قاشق چاي خوري
نامشخص
برنج خيس خورده
۷۵ گرم
100 گرم / 360 كالري
كره
۱۰ گرم
100 گرم / 737 كالري
شيره انگور
۱۰۰ گرم
نامشخص
جوز هندي
به مقدار لازم
نامشخص
 
طرز تهيه پودينگ برنج :

: در ابتدا شير و وانيل را با شيره انگور مخلوط نموده و برنج را در آن ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا برنج كاملا پخته شود.سپس كره و جوز هندي رنده شده را به آن اضافه كرده.
*. در ظرف پيركس ريخته و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت يك ساعت قرار مي دهيم تا سطح آن كاملا طلايي شود و در آخر آن را با مرباي آلبالو، زغال اخته و مرباي شاه توت ميل مي كنيم .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.