چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵ | ۲۰:۳۱ ۷ بازديد
مولد لازم سالاد تبوله لبناني
روغن زيتون (فوق بكر) 2 قاشق سوپخوري
ليمو ترش (آب گرفته (1/4 فنجان اب)) 1 عدد
پياز قرمز (تازه، چهار گوش خرد شده) نصف فنجان
جعفري (تازه، ريز شده) 1 فنجان
فلفل دلمه اي (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
خيار (تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
گوجه فرنگي (تازه، چهار گوش خرد شده) 2 فنجان
نمك 1 و نيم قاشق چايخوري
آب (جوش) 1 و نيم فنجان
بلغور گندم 1 فنجان
نمك به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه سالاد تبوله لبناني:
1. بلغور گندم را در يك كاسه بريزيد و روي آن نمك بپاشيد. آب جوش را روي آن بريزيد. در كاسه را بپوشانيد و بگذاريد 30 دقيقه بماند سپس آبكش كنيد.
,طرز تهيه , آموزش,روش تهيه,انواع سالاد
2. در يك كاسه ي بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگي، خيار، فلفل دلمه اي قرمز، جعفري و پياز را مخلوط كنيد و هم بزنيد. روغن زيتون و آب ليموترش را روي آن بريزيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط شوند.
3. بچشيد و طبق ذائقه مزه دار كنيد.
,طرز تهيه , آموزش,روش تهيه,انواع سالاد
4. اين سالاد را ميتوان بلافاصله سرو كرد يا گذاشت خنك شود و بعداً آن را ميل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر مي شود.