سالاد تبوله لبناني

۷ بازديد

مولد لازم سالاد تبوله لبناني
روغن زيتون (فوق بكر) 2 قاشق سوپخوري
ليمو ترش (آب گرفته (1/4 فنجان اب)) 1 عدد
پياز قرمز (تازه، چهار گوش خرد شده) نصف فنجان
جعفري (تازه، ريز شده) 1 فنجان
فلفل دلمه اي (قرمز،تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
خيار (تازه، چهار گوش خرد شده) 1 فنجان
گوجه فرنگي (تازه، چهار گوش خرد شده) 2 فنجان
نمك 1 و نيم قاشق چايخوري
آب (جوش) 1 و نيم فنجان
بلغور گندم 1 فنجان
نمك به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم

طرز تهيه سالاد تبوله لبناني:

1. بلغور گندم را در يك كاسه بريزيد و روي آن نمك بپاشيد. آب جوش را روي آن بريزيد. در كاسه را بپوشانيد و بگذاريد 30 دقيقه بماند سپس آبكش كنيد. 
,طرز تهيه , آموزش,روش تهيه,انواع سالاد

2. در يك كاسه ي بزرگ، بلغور گندم پخته، گوجه فرنگي، خيار، فلفل دلمه اي قرمز، جعفري و پياز را مخلوط كنيد و هم بزنيد. روغن زيتون و آب ليموترش را روي آن بريزيد و خوب هم بزنيد تا مخلوط شوند. 
3. بچشيد و طبق ذائقه مزه دار كنيد. 
,طرز تهيه , آموزش,روش تهيه,انواع سالاد

4. اين سالاد را ميتوان بلافاصله سرو كرد يا گذاشت خنك شود و بعداً آن را ميل نمود. طعم غذا با ماندن بهتر مي شود. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.