چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵ | ۲۰:۲۹ ۳ بازديد
خوراك ريواس بهخاطر طعم ترش ريواس، يكي از خوشمزهترين خوراك هاي فصل بهار است.
ريواس
يك كيلوگرم
گوشت بدون استخوان
نيم كيلو گرم
پياز
2 عدد
شكر 2 تا 3قاشق سوپخوري
روغن، نمك و فلفل به ميزان لازم
نعنا تازه 150 گرم
جعفري تازه 250 گرم
طرز تهيه :
1- ابتدا پيازها را پوست كنده، بعد از شستن ريز خرد كنيد. سپس در يك قابلمه مناسب مقداري روغن بريزيد و رو شعله اجاقگاز قرار دهيد تا داغ شود. پس از آن، پياز را اضافه كنيد و تفت دهيد تا طلايي رنگ شود.
2- گوشت را بشوييد و به صورت قيمهاي خرد كنيد، سپس به پياز داغ اضافه كرده، همراه با آن تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند. حالا 2تا3ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد، در ظرف را بگذاريد و تا پخت كامل گوشت روي حرارت متوسط اجاق گاز صبر كنيد.