سه شنبه ۰۳ اسفند ۹۵ | ۰۸:۲۳ ۶ بازديد
مواد لازم لقمه اسفناج سرخ شده :
ماست و روغن مايع و آرد ذرت از هر كدام يك پيمانه
سركه يك قاشق غذاخوري
تخممرغ يك عدد
بيكينگ پودر 1/4 قاشق چايخوري
نمك و فلفل و آرد سفيد به ميزان لازم
مواد لازم مياني لقمه اسفناج سرخ شده :
اسفناج 500 گرم
پياز يك عدد
پنير سفيد 50 گرم
كره يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز را خرد كرده و با كره تفت دهيد تا نرم شود. اسفناجهاي خردشده را اضافه كرده و تفت دهيد. نمك و فلفل بزنيد. از روي حرارت برداشته و پنير خردشده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. در ظرف ديگري سفيده تخممرغ، آرد ذرت، بيكينگپودر، سركه، روغن، ماست، نمك و فلفل را ريخته و با هم مخلوط كنيد و آرد سفيد را تا زماني كه خمير يكدستي شود و به دست نچسبد اضافه نماييد. خمير را كمي ورز دهيد. بعد از آن به اندازه يك گردو برداشته و در كف دست باز كرده و از مايه اسفناج كمي در آن گذاشته، خمير را جمع كرده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها زرده تخممرغ زده و در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا روي آنها طلايي شود.