شيريني وانيل و مرنگ

۲ بازديد

شيريني وانيل و مرنگ
 
سفيده تخم مرغ 4 عدد  .  پودر قند 250 گرم  .   نمك 1/8 قاشق چايخوري
 
طرز تهيه شيريني وانيل و مرنگ : تخم مرغ ها را از 1 ساعت قبل بيرون يخچال قرار دهيد تا به دماي محيط برسد و مدت زمان هم زدن كاهش پيدا كند ، سفيده هاي تخم مرغ را از زرده ها جدا كنيد و دقت كنيد كه سر سوزني زرده داخل سفيده نباشد ؛ سفيده ها را داخل كاسه بريزيد ، نمك اضافه كنيد و با همزن بزنيد تا سفيده  خودش را بگيرد ( دقت كنيد كه كاسه و پره هاي همزن تميز بوده و بدون لكه چربي باشند ).
 
 
پس از اينكه سفيده خودش را گرفت پودر قند را كم كم اضافه كنيد و همچنان هم بزنيد تا سفيده غلظتي مانند خامه پيدا كند ( براي نتيجه عالي بايد در تمام مراحل كار هم بزنيد و توقف نداشته باشيد ).
 
كف سيني فر كاغذ روغني بيندازيد و سفيده هاي خامه اي شده را داخل قيف بريزيد و به شكل دلخواه روي كاغذ روغني شكل بزنيد ، سيني را داخل فر با حرارت 150 درجه سانتيگراد به مدت 35-45 دقيقه قرار دهيد تا شيريني ها بپزند و خشك شوند ( دماي فرها متفاوت ميباشد و پس از 30 دقيقه بايد شيريني ها را چك كنيد و اگر نرم بود بگذاريد باز هم بپزد ، اين شيريني با دماي پايين بايد پخته و خشك شود ).

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.