سه شنبه ۰۳ اسفند ۹۵ | ۰۸:۱۷ ۴ بازديد
نان سوپي
نان سوپي يك نان ترد و خوشمزه است و مي توانيد آن را در كنار پيش غذاهايي مانند سوپ ميل كنيد. اين نان اشتهاي افراد را براي غذاهاي پرچرب و پر كالري كاهش داده و تكميل كننده سرو سوپ است . اگر از سوپ در وعده هاي شام استفاده مي نماييد نيز سرو آن با نان سوپي بسيار متفاوت خواهد بود. برايتهيه دستورو طرز تهيه اين نان خوشمزه اين مطلب را مطالعه كنيد.
آرد حدود 200 گرم شويد خشك مقداري
كره نرم 60 گرم زيره براي طعم دهي به ميزان دلخواه
پنير خامه 60 گرم فلفل 1/4 قاشق چايخوري
تخم مرغ 1 عدد نمك 1/2 قاشق چايخوري
بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه نان سوپي :
فر را با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم كنيد.
كره ،گنير، و تخم مرغ را با هم مخلوط كنيد. نمك و فلفل را نيز اضافه كنيد و با همزن دستي بزنيد تا يكدست شود.
آرد و بيكينگ پودر را با هم الك كرده و به مخلوط اضافه كنيد تا به شكل خميري صاف و يكدست دربيايد.
از خمير به اندازه يك گردو برداريد و به صورت لوله اي فرم دهيد . در صورت دلخواه روي آنها سبزي و زيره بريزيد .
نان ها را با فاصله داخل سيني فر بچينيد و 20 دقيقه در فر بپزيد.