كوفته آجيلي آذربايجاني

۳ بازديد

مواد لازم كوفته آجيلي آذربايجاني  :
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
 برنج ۱ فنجان
نعنا خشك
خلال بادام و پسته هر كدام ۱ قاشق غ
گردو ۱ پيمونه
پياز ۱ عدد
نمك و فلفل
 
مواد لازم سس كوفته آجيلي آذربايجاني:
پياز داغ ۳ قاشق غ
رب انار ۱ ليوان
آب جوش ۲ ليوان
عصاره گوشت ۱ عدد.
 
طرز تهيه كوفته آجيلي (دستور اول):
پياز رو با كمي روغن تفت بديد تا طلايي بشه بعد رب انار و آب و عصاره رو اضافه كنيد و صبر كنيد تا جوش بياد.
گوشت رو سه بار چرخ كنيد و بعد با نمك اونقدر ورز بديد تا كاملا چسبنده بشه. پياز رو رنده كنيد و آبش رو بگيريد و به گوشت اضافه كنيد به همراه نعنا و فلفل و زردچوبه و مجدد ورز بديد.
خلال پسته و بادام و گردو رو نيم كوب كنيد و به گوشت اضافه و دوباره ورز بديد در حدي كه يكدست بشه.
۱ پيمونه برنج رو با دوپيمونه آب بدون نمك و روغن بزاريد بپزه تا آبش كشيده بشه و به مواد اضافه كنيد و خوب ورز بديد.
به اندازه نارنگي از مواد برداريد اول كمي ورز و بعد دايره اي كنيد. تو اين مرحله بايد ترك هاي روي كوفته رو بگيريد كه بعد وا نره. يه كاسه آب كنار دستتون باشه و با دست مرطوب ترك هاي كوفته رو برطرف كنيد.
مي تونيد وسط كوفته ها ميوه هاي خشك و آجيل بگذاريد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.