كوفته نخود و گردوي اراك

۵ بازديد

طرز تهيه كوفته نخود و گردوي اراك
 
مواد لازم كوفته نخود و گردوي اراك
 
نخود آبگوشتي  150 گرم
بلغور گندم        150 گرم
گردو                150 گرم
مرزه                150 گرم
گوشت چرخ كرده 400 گرم
آب 2 ق غ
رب 2 ق غ
زعفران به ميزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز يك عدد
طرز تهيه كوفته نخود و گردوي اراك
اول پياز را سرخ كرده و بعد رب را به آن اضافه نموده رب بايد به مدت 30 ثانيه تفت بخوره با پياز و بعد اب ، فلفل و كمي نمك را به ان اضافه كرده در تابه را مي گذاريم تا به جوش بيايد
 
گوشت را ورز ميديمتا چسبندگي لازم را پيدا كند مخلوط گوشت گوساله و گوسفند 60 به 40
نخود را از 24 ساعت قبل خيس كرده و چند بار اب ان را گرفته تا نفخش گرفته شود
نخود و بلغور را چرخ كرده و با گوشت مخلوط مي كينم
گردو نيم كوب شده و مرزه را به ان اضافه مي كنيم

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.