سه شنبه ۰۳ اسفند ۹۵ | ۰۸:۰۵ ۵ بازديد
طرز تهيه كوفته نخود و گردوي اراك
مواد لازم كوفته نخود و گردوي اراك
نخود آبگوشتي 150 گرم
بلغور گندم 150 گرم
گردو 150 گرم
مرزه 150 گرم
گوشت چرخ كرده 400 گرم
آب 2 ق غ
رب 2 ق غ
زعفران به ميزان لازم
تخم مرغ 2 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
پياز يك عدد
اول پياز را سرخ كرده و بعد رب را به آن اضافه نموده رب بايد به مدت 30 ثانيه تفت بخوره با پياز و بعد اب ، فلفل و كمي نمك را به ان اضافه كرده در تابه را مي گذاريم تا به جوش بيايد
گوشت را ورز ميديمتا چسبندگي لازم را پيدا كند مخلوط گوشت گوساله و گوسفند 60 به 40
نخود را از 24 ساعت قبل خيس كرده و چند بار اب ان را گرفته تا نفخش گرفته شود
نخود و بلغور را چرخ كرده و با گوشت مخلوط مي كينم
گردو نيم كوب شده و مرزه را به ان اضافه مي كنيم