سه شنبه ۰۳ اسفند ۹۵ | ۰۸:۰۳ ۱۸ بازديد
مواد لازم شير برنج دارچين
آب =دو پيمانه
برنج= ۳/۴پيمانه
دارچين= يك قاشق سوپخوري
شير= سه پيمانه
پودر ژلاتين= يك و نيم قاشق مرباخوري
شكر= ۱/۳ پيمانه
آب سرد= سه قاشق سوپخوري
مرباي گلسرخ =۲۰۰ گرم
در ماه مبارك رمضان همه شيربرنج را دوست دارند اما من خواستم تنوعي در درست كردن شيربرنج بدهم و به آن دارچين و گلسرخ اضافه كردم تا هم طعم بهتري پيدا كند و هم خوشبوتر شود. براي تهيه شير برنج با دارچين ابتدا برنج را شسته به مدت سه تا چهار ساعت با دو پيمانه آب خيس ميكنيم، سپس برنج را با همان آب موجود روي حرارت ملايم قرار داده و گاهي هم ميزنيم تا آب آن كشيده شود، سپس شير را به تدريج اضافه كرده تا مغز برنج پخته و نرم شود. دارچين و شكر را ريخته و پنج دقيقه زمان ميدهيم تا بجوشد و شكر در آن حل شود سپس ژلاتين را در آب سرد حل ميكنيم (به روش بن ماري ) و داخل شيربرنج ميريزيم. كف و ديواره يك قالب ۲۳ سانتيمتري مخصوص دسر را با روغن مايع چرب ميكنيم و مربا را با شير برنج مخلوط كرده كمي كه از حرارت شير برنج كم شد مواد را داخل قالب ميريزيم و به مدت چهار ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم تا ببندد. بعد با لبه كارد دور قالب ميكشيم تا شيربرنج از ظرف جدا شود و سپس در ظرف مورد نظر بر ميگردانيم.