تاك پلو شاهرودي با ماهيچه

۱۰ بازديد
مواد لازم تاك پلو شاهرودي با ماهيچه : *برنج ايراني: 500 گرم *برگ درخت مو: 500 گرم *گرد غوره: 1 ق.م *روغن: يك پيمانه( ترجيحا روغن حيواني باشد ) *نمك: به ميزان لازم*
چگونگي تهيه تاك پلو شاهرودي با ماهيچه:

برنج را با مقداري آب و نمك خيس كرده و پس از چند ساعت خيس خوردن در آب در حال جوش مي ريزيم. 
برگ موها را پس از تميز كردن و شستن به اندازه هاي درشت ساطوري كنيد. در حالي كه برنج كاملا جوش نخورده است به آب جوشي كه برنج در آن است اضافه كنيد. كمي روغن اضافه مي كنيم و برنج ها كه قد كشيد آن را آبكش كنيد. توجه داشته باشيد كه اين پلو هم مثل ديگر قاطي پلو ها بايد كمي زنده تر برداشته شده و آبكش شود. 
پس از آبكش كردن و دادن شوك آب سرد به آن ، ظرفمان را تميز كرده و كف آن را روغن ريخته و برگ هاي مو خرد نشده را به عنوان ته ديگ در ته ظرف مي چينيم. 
در نهايت قاطي پلو مان را آرامي به ظرف وارد مي كنيم. هر لايه اي كه مي ريزيم مقداري غوره روي آن مي پاشيم تا طعم بهتري به دست دهد. 
در فواصل مختلف تا 30 الي 45 دقيقه زمان دم كشيدن روي آن روغن حيواني و آب مي ريزيم تا در كنار دم كشيدن عطر و طعم تاك پلو مان عالي شود. 

 

اين پلو را همراه باخوراك ماهيچه سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.