هويج پلو تركيه اي

۳ بازديد

مواد لازم براي هويج پلو تركيه اي
 برنج ۱ پيمانه
 خلال پوست پرتقال  يك چهارم پيمانه
 هويج خلال شده نصف پيمانه
 خلال پسته نصف پيمانه
شكر ۱ قاشق مرباخوري
نمك و روغن به ميزان لازم
طرز تهيه هويج پلو تركيه اي
ابتدا آن افرادي كه خودشان خلال را درست مي كنند كه حتما مي دانند به چه صورت تلخي آن را بگيرند.
آن افرادي كه از لوازم قنادي يا آجيل فروشي ها مي گيرند كه ديگر لازم نيست بدانند تلخي آن به چه صورت گرفته مي شود، زيرا آماده ها تلخيش گرفته شده است .
من در اينجا از همين آماده ها استفاده كردم كه خيلي راحت است، توصيه مي كنم شما هم آماده استفاده كنيد، اصلا به دردسرش نمي ارزد!
اول خلال پوست پرتقال ها را يك كمي آب بكشيد ( تا گرد و خاك احتمالي آن گرفته شود ) بعد بگذاريد با آب بجوشد.
حدود نيم ساعت كافي است، البته بستگي به خلال هاي شما هم دارد، بعد از ۱۵ دقيقه امتحان كنيد، يك دانه اش را بخوريد ببينيد سفتي آن چه طوري است، نبايد زياد سفت باشد و در هنگام خوردن سفتي آن را زياد حس كنيد، خيلي نرم شود.
در نهايت هويج پلو تركيه اي ما اماده است

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.