پاي سيب زميني با سس ريحان

۷ بازديد

پاي سيب زميني با سس ريحان
 پاي سيب زميني براي افطار

مواد لازم پاي سيب زميني با سس ريحان :
پوره سيب زميني 500 گرم
پنيرچدار يا پيتزا رنده شده 100 گرم
پيازچه 4 ساقه
روغن كنجد 2 ق.غ
پياز سرخ شده 1 عدد
قارچ 100 گرم
سوياي دانه ريز 30 گرم
فلفل دلمه اي رنگي 1 عدد
گوجه فرنگي 4 عدد
رب گوجه فرنگي 1/2 پيمانه 
نخود فرنگي 1/2 پيمانه
هويج 1 عدد
جعفري خرد شده 1ق.غ
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
زنجبيل و سير مقداري 

مواد سس پاي سيب زميني با سس ريحان :
برگ ريحان 50 گرم
روغن زيتون 4 ق.س
مغز تخم آفتاب گردان 2 ق.غ
سير 1 حبه
آب ليمو ترش تازه 3 ق.غ
نمك وفلفل به ميزان لازم

طرز تهيه پاي سيب زميني با سس ريحان :
ابتدا تابه را گرم نموده و روغن كنجد را در آن ميريزيم .سپس سويا را در آن ريخته و تفت ميدهيم .بعد قارچ ها را ورقه ورقه نموده و بعد فلفل دلمه اي رنگي و گوجه فرنگي هاي خرد شده و نخود فرنگي و هويج پخته و نگيني خرد شده به مواد قبلي مي افزاييم. حالا نوبت افزودن پياز سرخ شده به مواد است ،بعد نمك ،فلفل سياه و زردچوبه را به همرا رب ،سير، زنجبيل به موادمان اضافه مي كنيم . سپس جعفري را نيز ساطوري كرده و به مواد اضافه كرده ،حالا كف ظرف را چرب نموده ، سيب زميني ها را كه قبلا پخته و به صورت پخته درآورده ايم نصفش را در كف ظرف پهن كرده و مواد آماده شده را روي پوره ريخته و مجددا نيم ديگري از پوره را روي مواد ريخته و از روي آن پنير پيتزا يا چدار مي ريزيم 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.