جمعه ۰۶ اسفند ۹۵ | ۲۳:۱۵ ۷ بازديد
پاي سيب زميني با سس ريحان
پاي سيب زميني براي افطار
مواد لازم پاي سيب زميني با سس ريحان :
پوره سيب زميني 500 گرم
پنيرچدار يا پيتزا رنده شده 100 گرم
پيازچه 4 ساقه
روغن كنجد 2 ق.غ
پياز سرخ شده 1 عدد
قارچ 100 گرم
سوياي دانه ريز 30 گرم
فلفل دلمه اي رنگي 1 عدد
گوجه فرنگي 4 عدد
رب گوجه فرنگي 1/2 پيمانه
نخود فرنگي 1/2 پيمانه
هويج 1 عدد
جعفري خرد شده 1ق.غ
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
زنجبيل و سير مقداري
مواد سس پاي سيب زميني با سس ريحان :
برگ ريحان 50 گرم
روغن زيتون 4 ق.س
مغز تخم آفتاب گردان 2 ق.غ
سير 1 حبه
آب ليمو ترش تازه 3 ق.غ
نمك وفلفل به ميزان لازم
ابتدا تابه را گرم نموده و روغن كنجد را در آن ميريزيم .سپس سويا را در آن ريخته و تفت ميدهيم .بعد قارچ ها را ورقه ورقه نموده و بعد فلفل دلمه اي رنگي و گوجه فرنگي هاي خرد شده و نخود فرنگي و هويج پخته و نگيني خرد شده به مواد قبلي مي افزاييم. حالا نوبت افزودن پياز سرخ شده به مواد است ،بعد نمك ،فلفل سياه و زردچوبه را به همرا رب ،سير، زنجبيل به موادمان اضافه مي كنيم . سپس جعفري را نيز ساطوري كرده و به مواد اضافه كرده ،حالا كف ظرف را چرب نموده ، سيب زميني ها را كه قبلا پخته و به صورت پخته درآورده ايم نصفش را در كف ظرف پهن كرده و مواد آماده شده را روي پوره ريخته و مجددا نيم ديگري از پوره را روي مواد ريخته و از روي آن پنير پيتزا يا چدار مي ريزيم