چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵ | ۲۰:۴۴ ۳ بازديد
براي سفره افطار امروزتان باقلواي گوشت را امتحان كنيد.
مواد لازم براي خمير باقلواي گوشت براي سفره افطار :
آرد سه پيمانه
شير يك پيمانه
شكر يك قاشق غذاخوري
نمك يك قاشق چاي خوري
بكينگ پودر دو قاشق چاي خوري پر
روغن مايع دو قاشق غذاخوري
پنير پيتزا 100 گرم
تمام مواد خشك را دو بار الك كنيد و بعد شير و روغن را به آنها اضافه كنيد و مخلوط كرده، روي آن را بپوشانيد و در جاي تاريك گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهيد . لازم است بدانيد كه اين خمير براي تهيه انواع پيراشكي، قطاب، نان، و نان پيتزا و سمبوسه استفاده ميشود .
مواد لازم ميان باقلواي گوشت :
گوشت چرخ كرده 100 گرم
فلفل دلمه اي نصف فنجان
ذرت يك فنجان
پياز دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم
رب گوجه يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه باقلواي گوشت :
ابتدا پياز را نگيني خرد كنيد و سپس با كمي روغن تفت دهيد.
گوشت چرخكرده را به همراه ذرت، فلفل دلمهاي و رب گوجهفرنگي به پياز اضافه كنيد.
در نهايت با افزودن نمك و فلفل اين مواد را از روي حرارت برداريد.
در اين مرحله خمير را نصف و به ضخامت كمتر از نيم سانتيمتر آن را باز كنيد.