ميني فريتاتاي قارچ

۹ بازديد

آيا يك ميهماني بزرگ پيش رو داريد و هنوز نمي‌دانيد براي پيش غذا چه چيزي سرو كنيد؟ اين فريتاتاهاي كوچك را با ترتيلا امتحان كنيد.
براي تهيه اين فريتاتا مواد درون آن را فوق العاده ريز كرده و⅓ زمان مورد نياز فريتاهاي معمولي حدود 8 تا 10 دقيقه در فر بپزيد.


مواد لازم ميني فريتاتاي قارچ
كدو سبز متوسط
1 عدد
قارچ
4 تا 6 عدد
فلفل دلمه اي قرمز
1 عدد
فلفل دلمه اي زرد 
1 عدد
تخم مرغ  بزرگ
16 عدد
پيازچه خرد شده
1 قاشق غذاخوري
پنير چدار رنده شده
½ پيمانه
نمك
2 قاشق چايخوري
فلفل سياه تازه آسياب شده
¾  قاشق چايخوري
روغن گياهي
كمي
طرز تهيه ميني فريتاتايقارچ
2 قالب مافين كوچك 24 تايي را با روغن زيتون كمي چرب كنيد.
 كدو را به ضخامت 3 ميلي متر حلقه حلقه كنيد.
 قارچ‌ها را در جهت طول به ضخامت 3 ميلي متر ورقه ورقه كنيد.
 تخم فلفل‌دلمه‌اي قرمز و زرد را خارج كرده و آن‌ها را در اندازه‌هاي 3 ميلي متري نگيني خرد كرده و كنار بگذاريد.
فر را از قبل روي 200 درجه سلسيوس (400F) گرم كنيد.
 تخم مرغ، نمك و فلفل و پيازچه‌ها را در كاسه‌اي بزرگ با همزن هم زده و كنار بگذاريد.
 كدو، قارچ و فلفل‌هاي خرد شده را در قالب‌ها مافين بچينيد. مخلوط تخم مرغ ر با ملاقه تا لبه هر يك از قالب‌ها بريزيد. سپس روي آن‌ها پنير بپاشيد.
آن را به فر منتقل كرده و به مدت 8 تا 10 دقيقه بپزيد تا زماني كه مخلوط تخم مرغ خودش را بگيرد و شبيه كاپ كيك شود.
 گرم سرو كنيد.
خوردن غذاهاي تابستانه با اين منوي غذايي را لذت‌بخش‌تر كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.