دوشنبه ۲۷ دی ۹۵ | ۰۶:۳۹ ۹ بازديد
آيا يك ميهماني بزرگ پيش رو داريد و هنوز نميدانيد براي پيش غذا چه چيزي سرو كنيد؟ اين فريتاتاهاي كوچك را با ترتيلا امتحان كنيد.
براي تهيه اين فريتاتا مواد درون آن را فوق العاده ريز كرده و⅓ زمان مورد نياز فريتاهاي معمولي حدود 8 تا 10 دقيقه در فر بپزيد.
مواد لازم ميني فريتاتاي قارچ
كدو سبز متوسط
1 عدد
قارچ
4 تا 6 عدد
فلفل دلمه اي قرمز
1 عدد
فلفل دلمه اي زرد
1 عدد
تخم مرغ بزرگ
16 عدد
پيازچه خرد شده
1 قاشق غذاخوري
پنير چدار رنده شده
½ پيمانه
نمك
2 قاشق چايخوري
فلفل سياه تازه آسياب شده
¾ قاشق چايخوري
روغن گياهي
كمي
طرز تهيه ميني فريتاتايقارچ
2 قالب مافين كوچك 24 تايي را با روغن زيتون كمي چرب كنيد.
كدو را به ضخامت 3 ميلي متر حلقه حلقه كنيد.
قارچها را در جهت طول به ضخامت 3 ميلي متر ورقه ورقه كنيد.
تخم فلفلدلمهاي قرمز و زرد را خارج كرده و آنها را در اندازههاي 3 ميلي متري نگيني خرد كرده و كنار بگذاريد.
فر را از قبل روي 200 درجه سلسيوس (400F) گرم كنيد.
تخم مرغ، نمك و فلفل و پيازچهها را در كاسهاي بزرگ با همزن هم زده و كنار بگذاريد.
كدو، قارچ و فلفلهاي خرد شده را در قالبها مافين بچينيد. مخلوط تخم مرغ ر با ملاقه تا لبه هر يك از قالبها بريزيد. سپس روي آنها پنير بپاشيد.
آن را به فر منتقل كرده و به مدت 8 تا 10 دقيقه بپزيد تا زماني كه مخلوط تخم مرغ خودش را بگيرد و شبيه كاپ كيك شود.
گرم سرو كنيد.
خوردن غذاهاي تابستانه با اين منوي غذايي را لذتبخشتر كنيد.