دوشنبه ۲۷ دی ۹۵ | ۰۶:۳۶ ۱۴ بازديد
مواد لازم كيك انجير و زردآلو
قيصي خردشده ۱۳۵ گرم
انجير خردشده ۱۳۵ گرم
اب پرتقال ۱۲۵ ميلي ليتر
رنده پوست پرتقال ۲ ق چ
كره ۸۰ گرم
شكر ۱۵۰گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانيل ۱ ق چ
آرد ۴۰۰گرم
پيكينگ پودر ۲+۱/۲ق چ
شير ۲۵۰ ميلي ليتر
طرز تهيه كيك انجير و زردآلو
قيصي ، انجير ، آب و رنده ي پوست پرتقال را با هم مخلوط كرده و ۱۰ تا ۱۲ ساعت در ظرفي در بسته در يخچال بگذاريد بمانند تا انجير و قيصي آب پرتقال را جذب كنند و كيك خوشمزه اي داشته باشيم.
كره و شكر را مخلوط كرده هم بزنيد تا كرمي شود .
تخم مرغ ها را يكي يكي با فاصله ي ۱ دقيقه اي اضافه كرده هم بزنيد يكدست كه شد وانيل را اضافه كرده يك دقيقه ديگر هم بزنيد .
آرد و بكينگ پودر را مخلوط كرده و حين هم زدن در ۳ مرحله با شير به مواد اضافه كرده هم بزنيد خمير يكدست شود .