كيك باقلوا با كادايف

۴ بازديد
مواد لازم كيك باقلوا با كادايف

تخم مرغ ۵ عدد
شكر ۲۰۰ گرم
كادايف ۲۰۰ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
روغن مايع ۲۰۰ ميلي ليتر
بكينگ پودر ۱ ق س
هل ۱ ق چ
مواد شربت
شكر ۲ پ
اب ۱ و نيم پ
عرق بهار نارنج يا گلاب يك هشتم پ
طرز تهيه كيك باقلوا با كادايف

تخم مرغ ها را با همزن دستي بزنيد تا يكدست شود سپس شكر را اضافه كرده مخلوط كنيد .

آرد و بكينگ پودر و هل و روغن  را اضافه كرده مخلوط كنيد . يكدست كه شد كادايف را اضافه نموده مخلوط كنيد .

يك قالب مستطيلي ۳۰ * ۴۰ سانتي را چرب كرده و كف آن را با كاغذ روغني بپوشانيد و مواد كيك را در قالب ريخته با كاردك رويش را صاف كرده و مغز گردو را رويش بپاشيد و  به مدت ۲۵ – ۳۰  دقيقه در فري كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد گرم شده بگذاريد بپزد . بلافاصله بعد از پخت شربت سرد يا ولرم را روي كيك بريزيد .

نكته : ميتوانيد از كادايف خشك يا تر در اين باقلوا استفاده كنيد فقط اگر كادايف تر بود در تابه رويه حرارت كمي تفت دهيد تا خشك شود و ترد شود .

 

كيك را كه در فر گذاشيد مواد شربت را مخلوط كرده ۲ – ۳۳ دقيقه روي حرارت ملايم هم بزنيد تا شكر حل شود سپس شعله را خاموش كرده كناري بگذاريد از حرارت بيوفتد .
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.