دلمه كلم برگ قالبي

۴ بازديد

دلمه يكي از غذاهاي بسيار خوشمزه و محبوب است كه بسياري از مردم آن را دوست دارند. با اينكه وقتي نام اين غذاي سنتي به گوش ما مي رسد، بيشتردلمه برگ مو در ذهن‌مان تداعي مي شود، اما بايد  بدانيد انواع بسيار متنوع دارد.

مواد لازم دلمه كلم برگ قالبي :

كلم برگ 1 عدد

سركه 2/1 پيمانه

برنج 1 پيمانه

سبزي دلمه 250 گرم شامل جعفري، تره، شويد، گشنيز، مرزه و ترخون

گوشت چرخ كرده 250 گرم

پياز داغ 2/1 پيمانه

نمك، ادويه و زعفران به دلخواه زرشك 4/1 پيمانه

لپه 2/1 پيمانه

خلال پوست پرتقال شيرين شده 2/1 پيمانه

خلال بادام 2/1 پيمانه

شكر 2/1 پيمانه (به دلخواه)

طرز تهيه دلمه كلم برگ قالبي:

كلم برگ را با آب، نمك و سركه حدود 10 دقيقه بجوشانيد تا نرم شود و برگ هاي آن راحت از هم جدا شود. كف قالبي كه وسط آن سوراخ است را چرب كنيد. كلم برگ را برگ برگ كنيد و دور تا دور قالب، دولايه از آن بچينيد.برنج را آبكش كنيد. سبزي را پاك كرده و خرد كنيد. گوشت چرخ كرده را همراه پياز داغ و ادويه تفت دهيد. زردچوبه، فلفل و دارچين را اضافه كنيد.

زرشك و سبزي را نيز جداگانه تفت دهيد. همينطور لپه را جداگانه بپزيد و تمام مواد را به هم اضافه كنيد. تلخي خلال پوست پرتقال را با جوشاندن و آبكش كردن بگيريد و آن را شيرين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.