باقلوا

پر از كليپ

باقلوا

۴ بازديد

طرز تهيه باقلوا را براي شما آماده كرده ايم ، اميدواريم  كه مورد توجه شما قرار گيرد.
 
گونه اي شيريني است كه در كشورهاي ايران، تركيه، كشورهاي آسياي ميانه و قفقاز، برخي كشورهاي عربي، يونان، قبرس و برخي مناطق روسيه تهيه مي شود. باقلوا در ايران به شكل هاي مختلف همچون  لوزي، مربعي و لوله اي و در انواع طعم هاي پسته اي، بادامي، نارگيلي وغيره با مواد اوليه نظير:گلاب، شكر، هل، آرد، بكينگ پودر، زرده تخم مرغ، خاكه قند، شير، روغن تهيه مي شود.
 در ادامه به طرز تهيه اين شيريني خوشمزه مي پردازيم.

مي توان باقلوا را پسته اي، بادامي يا گردويي تهيه كرد.
 
مواد لازم براي تهيه شيريني باقلوا
 
 شكر 
  280 گرم
 
 آرد گندم 
 250 گرم
 
 شير 
  100گرم
 
 پودر بادام 
 120 گرم
 
 روغن مايع 
  100 گرم
 
 گلاب 
  150 گرم
 
 تخم مرغ 
 سه عدد زرده
 
 وانيل 
 يك چهارم قاشق چاي خوري
 
 بيكينگ پودر 
 نصف قاشق مربا خوري
 
 پودر هل 
 يك قاشق مربا خوري
 
 
با اين مقدار مواد لازم به اندازه 60 تكه ” باقلوا“خواهيم داشت.
 
وردنه براي باز كردن خمير و گاز فردار، 120 گرم بادام آسياب شده (يا پسته يا گردو)

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.