دوشنبه ۲۷ دی ۹۵ | ۰۶:۲۲ ۴ بازديد
طرز تهيه باقلوا را براي شما آماده كرده ايم ، اميدواريم كه مورد توجه شما قرار گيرد.
گونه اي شيريني است كه در كشورهاي ايران، تركيه، كشورهاي آسياي ميانه و قفقاز، برخي كشورهاي عربي، يونان، قبرس و برخي مناطق روسيه تهيه مي شود. باقلوا در ايران به شكل هاي مختلف همچون لوزي، مربعي و لوله اي و در انواع طعم هاي پسته اي، بادامي، نارگيلي وغيره با مواد اوليه نظير:گلاب، شكر، هل، آرد، بكينگ پودر، زرده تخم مرغ، خاكه قند، شير، روغن تهيه مي شود.
در ادامه به طرز تهيه اين شيريني خوشمزه مي پردازيم.
مي توان باقلوا را پسته اي، بادامي يا گردويي تهيه كرد.
مواد لازم براي تهيه شيريني باقلوا
شكر
280 گرم
آرد گندم
250 گرم
شير
100گرم
پودر بادام
120 گرم
روغن مايع
100 گرم
گلاب
150 گرم
تخم مرغ
سه عدد زرده
وانيل
يك چهارم قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر
نصف قاشق مربا خوري
پودر هل
يك قاشق مربا خوري
با اين مقدار مواد لازم به اندازه 60 تكه ” باقلوا“خواهيم داشت.
وردنه براي باز كردن خمير و گاز فردار، 120 گرم بادام آسياب شده (يا پسته يا گردو)