شنبه ۰۷ اسفند ۹۵ | ۰۹:۲۰ ۱ بازديد
مواد لازم كوفته ميگو وبرنج سوخاري
3 قاشق غذاخوريپنير پارمزان3 قاشق غذاخوريسس سويا50 گرمكره3 قاشق غذاخوريسركه0 به مقدار لازمآرد سوخاري5 حبهسير1 عددليمو ترش1 عددتخم مرغ20 عددميگو1 1/2 پيمانهبرنج پخته
كوفته اي متفاوت: كوفته ميگو و برنج سوخارى
ابتدا در تابه كره را با كمى روغن مى ريزيم سپس ميگو را اضافه مي كنيم.سيرخلال شده،سويا سُس،زنجبيل رنده شده،سركه و آب ليمو ترش را هم مى ريزيم.بعد كه به جوش آمد پنير پارمزان را به اندازه يك قاشق غذاخوري ريخته تا كمى سفت شود.سپس در ظرفى ريخته تا خنك شود حالا برنج پخته شده،پنير پارمزان،دو قاشق غذاخوري آرد،زرده تخم مرغ و ميگو را در خرد كن ريخته تا با هم كاملاً يكدست شود.سپس سفيده تخم مرغ را هم زده كمى از مايع كوفته را گرد كرده بعد در سفيده سپس در آرد سوخارى غلطانده در روغن سرخ مى كنيم و آماده سرو است.