خورش مطنجن

پر از كليپ

خورش مطنجن

۵ بازديد

مواد لازم براي خورش مطنجن
:
گوشت گوساله=500 گرم
پياز=3 عدد
ماست سفت=2 ليوان
كره=20 تا 30 گرم
خلال بادام=2 قاشق سوپخوري
زعفران آب كرده=3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
سركه انگور=4 قاشق سوپخوري
سير=3 حبه
طرز تهيه خورش مطنجن:
1. گوشت را به قطعات درشت خرد كنيد.
2. دو عدد پياز را حلقه حلقه كنيد و كمي با گوشت تفت دهيد و با مقدار كمي آب بگذاريد تا بجوشد و پخته شود(به اندازه اي كه آب گوشت در حدود 5/1 ليوان باقي بماند)
3. 1 عدد پياز باقي مانده را حلقه حلقه برش بزنيد. سير و خلال بادام را هم به صورت خلال خرد كنيد. پياز و سير را با كره سرخ كنيد.
4. ماست و زعفران را مخلوط كنيد و همراه پياز و سير سرخ شده داخل قابلمه بريزيد.
5. بگذاريد خورش كمي جا بيفتد و در آخر خلال بادام و سركه را اضافه كنيد.
6. بعد از 5 دقيقه جوشيدن خورش آماده است.
نكته: اين غذا را مي توانيد با برنج سرو كنيد ولي در اصل اين غذا با نان خورده مي شود.
اين خورش غذايي متعلق به زمان صفويه است كه در مراسم و مهماني هاي رسمي سرو مي شده است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.