چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵ | ۲۰:۴۳ ۵ بازديد
مواد لازم براي خورش مطنجن
:
گوشت گوساله=500 گرم
پياز=3 عدد
ماست سفت=2 ليوان
كره=20 تا 30 گرم
خلال بادام=2 قاشق سوپخوري
زعفران آب كرده=3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل=به مقدار لازم
سركه انگور=4 قاشق سوپخوري
سير=3 حبه
طرز تهيه خورش مطنجن:
1. گوشت را به قطعات درشت خرد كنيد.
2. دو عدد پياز را حلقه حلقه كنيد و كمي با گوشت تفت دهيد و با مقدار كمي آب بگذاريد تا بجوشد و پخته شود(به اندازه اي كه آب گوشت در حدود 5/1 ليوان باقي بماند)
3. 1 عدد پياز باقي مانده را حلقه حلقه برش بزنيد. سير و خلال بادام را هم به صورت خلال خرد كنيد. پياز و سير را با كره سرخ كنيد.
4. ماست و زعفران را مخلوط كنيد و همراه پياز و سير سرخ شده داخل قابلمه بريزيد.
5. بگذاريد خورش كمي جا بيفتد و در آخر خلال بادام و سركه را اضافه كنيد.
6. بعد از 5 دقيقه جوشيدن خورش آماده است.
نكته: اين غذا را مي توانيد با برنج سرو كنيد ولي در اصل اين غذا با نان خورده مي شود.