چهارشنبه ۰۴ اسفند ۹۵ | ۲۰:۴۱ ۳ بازديد
مواد لازم جهت تهيه سالاد برگ اسفناج و چغندر
8 فنجان اسفناج
1 قاشق چايخوري روغن زيتون بكر
1 فنجان پياز قطعه شده
2 عدد گوجه
2 قاشق چايخوري جعفري خرد شده
ا بته سير
2 فنجان چغندر پخته شده
2 قاشق چايخوري سركه بالزاميك
4/1 چايخوري نمك
4/1 قاشق چايخوري فلفل
طرز تهيه سالاد برگ اسفناج و چغندر
پياز را در ماهي تابه تفت داده و پس از 2 دقيقه، گوجه و روغن زيتون و جعفري و سير را به آن اضافه كنيد و به مدت 3 دقيقه بر روي حرارت قراردهيد پس از آن سركه ها و لبو و نمك و فلفل را به مدت 1 دقيقه روي حرارت بگذاريد. در پايان مخلوط آماده شده را به اسفناج اضافه كنيد و گرم بخوريد.