سالاد برگ اسفناج و چغندر

۳ بازديد

مواد لازم جهت تهيه سالاد برگ اسفناج و چغندر

 8 فنجان اسفناج

 1 قاشق چايخوري روغن زيتون بكر

 1 فنجان پياز قطعه شده

 2 عدد گوجه

 2 قاشق چايخوري جعفري خرد شده

 ا بته سير

 2 فنجان چغندر پخته شده

 2 قاشق چايخوري سركه بالزاميك

4/1 چايخوري نمك

 4/1 قاشق چايخوري فلفل

طرز تهيه سالاد برگ اسفناج و چغندر

در ابتداي كار براي تهيه سالاد برگ اسفناج و چغندر  اسفناج را در ظرف جدا بگذاريد
پياز را در ماهي تابه تفت داده و پس از 2 دقيقه، گوجه و روغن زيتون و جعفري و سير را به آن اضافه كنيد و  به مدت 3 دقيقه بر روي حرارت قراردهيد پس از آن سركه ها و لبو و نمك و فلفل را به مدت 1 دقيقه روي حرارت بگذاريد. در پايان مخلوط آماده شده را به اسفناج اضافه كنيد و گرم بخوريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.