دوشنبه ۲۷ دی ۹۵ | ۰۶:۳۷ ۷ بازديد
كيك فندق و شكلات تلخ
فندق با شكلات تلخ يكي از طعم هايي است كه تركيبشان با هم عالي مي شود. به همين دليل تصميم گرفتيم كيكي فندقي با شكلات تلخ را به شما آموزش دهيم. مگر مي شود كسي اين كيك را دوست نداشته باشد؟؟
مواد لازم كيك شكلات و فندق:
آرد : 275 گرم
مارگارين: 200 گرم
شكر قهوه اي: 50 گرم
شكر سفيد: 175 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
ماست چكيده: 100 گرم
آب گرم: 125 ميلي ليتر(نصف ليوان)
پودر فندق تست شده: 200 گرم
روغن مايع: 60 ميلي ليتر
بيكينگ پودر: يك و يكدوم قاشق چايخوري
وانيل: يك قاشق چايخوري
1. ابتدا كره را كه به دماي محيط رسيده با روغن مايع داخل كاسهاي گود ريخته، شكر سفيد، شكر قهوهاي و وانيل را به آن اضافه ميكنيم و با همزن برقي خوب ميزنيم تا پف كند.
2 تخممرغ ها را يكييكي اضافه ميكنيم و در حد مخلوط شدن با همزن برقي هم ميزنيم. ماست را نيز اضافه مي كنيم.
3. آب گرم را همراه آرد الكشده و بيكينگ پودر به مواد اضافه كرده و با ليسك مخلوط ميكنيم. پودر فندق تست شده را نيز اضافه كرده ودر مرحله آخر خيلي كم مواد را با همزن برقي هم ميزنيم تا صاف و يكدست شوند.
4. تمامي مواد را داخل قالبي گرد به قطر 30 سانتيمتر ريخته و به مدت حدودا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم.