كيك شكلات و فندق

۷ بازديد
كيك فندق و شكلات تلخ
فندق با شكلات تلخ يكي از طعم هايي است كه تركيبشان با هم عالي مي شود. به همين دليل تصميم گرفتيم كيكي فندقي با شكلات تلخ را به شما آموزش دهيم. مگر مي شود كسي اين كيك را دوست نداشته  باشد؟؟

مواد لازم كيك شكلات و فندق:

   آرد : 275 گرم 
   مارگارين: 200 گرم 
   شكر قهوه اي: 50 گرم 
   شكر سفيد: 175 گرم 
   تخم مرغ: 5 عدد 
   ماست چكيده: 100 گرم 
   آب گرم: 125 ميلي ليتر(نصف ليوان) 
   پودر فندق تست شده: 200 گرم 
   روغن مايع: 60 ميلي ليتر 
   بيكينگ پودر: يك و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري 
   وانيل: يك قاشق چاي‌خوري
روش تهيه كيك شكلات و فندق
1. ابتدا كره را كه به دماي محيط رسيده با روغن مايع داخل كاسه‌اي گود ريخته، شكر سفيد، شكر قهوه‌اي و وانيل را به آن اضافه مي‌كنيم و با همزن برقي خوب مي‌زنيم تا پف كند.
2 تخم‌مرغ ها را يكي‌‌يكي اضافه مي‌كنيم و در حد مخلوط‌ شدن با همزن برقي هم مي‌زنيم. ماست را نيز اضافه مي كنيم.
3. آب ‌گرم را همراه آرد الك‌شده و بيكينگ پودر به مواد اضافه كرده و با ليسك مخلوط مي‌كنيم. پودر فندق تست شده را نيز اضافه كرده ودر مرحله آخر خيلي كم مواد را با همزن برقي هم مي‌زنيم تا صاف و يكدست شوند.

 

4. تمامي مواد را داخل قالبي گرد به قطر 30 سانتي‌متر ريخته و به‌ مدت حدودا يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180‌درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.