دوشنبه ۲۷ دی ۹۵ | ۰۶:۳۵ ۵ بازديد
براي درست كردن اين كيك از قالب كيك شكلدار (bund) با گنجايش 22700 گرم استفاده كنيد. درست كردن اين كيك قدري وقتگير است ولي مزهاي كه با خوردن اين كيك تجربه ميكنيد ارزش زحمتش را دارد. تهيه مواد اين كيك 300 دقيقه زمان ميبرد و مراحل مخلوط كردن و پخت و خنك كردن آن 3 ساعت و 30 دقيقه زمان ميبرد. اين كيك براي سرو به تعداد 8 تا 10 نفر مناسب است. بهتر است كيك را روز قبل از سروكردن بپزيم تا طعم ها و بافت كيك جا بيفتد و عمل بيايد. اگر كيك را يك روز جلوتر پختيد كارامل را روزي كه قرار است آن را سرو كنيد رويش بريزيد.
آرد چندمنظوره
385 گرم
شكر
162 گرم
مخلوط چاشني پاي كدو يا پاي سيب
½1 قاشق چايخوري
بكينگ پودر
2 قاشق چايخوري
جوش شيرين
نصف قاشق چايخوري
نمك دانه ريز
1 قاشق چايخوري
سيب
4 عدد بزرگ
تخممرغ
3 عدد بزرگ
روغن مايع
112 گرم
پنير خامهاي
110 گرم
پوست پرتقال رنده شده
به اندازه 1 پرتقال
وانيل
1 قاشق چايخوري
مواد لازم براي كارامل روي كيك:
شكر
8 قاشق سوپخوري (يا 113 گرم)
عسل بهاره
1 قاشق سوپخوري
خامه
2قاشق سوپخوري
گردوي تست و خردشده
170 گرم
وانيل
نصف قاشق چايخوري
نمك
به مقدار لازم
طرز تهيه:
فر را تا 177 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. قالب كيك را كامل آغشته به كره و مقداري كمي آرد ميكنيم.
آرد، 100 گرم شكر، 1 قاشق چايخوري چاشني پاي (مخلوطي از چاشني پاي سيب و پاي كدو حلوايي)، بيكينگ پودر، جوش شيرين و نمك را با هم در يك كاسه بزرگ به هم ميزنيم و مخلوط ميكنيم.