دوشنبه ۲۷ دی ۹۵ | ۰۶:۳۴ ۹ بازديد
آش ماستفا يكي از جندين غذاي سنتي و محلي اراكيهاست كه در منطقه فرمهين، غذاي ميهمانيها بوده است.
مواد لازم براي آش ماستفا:
برنج: 200 گرم
نخود: 100 گرم
برگ چغندر: 500 گرم
كشك: 150 گرم
پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
نعنا خشك، زردچوبه: يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه آش ماستفا:
* نخود را كه از شب قبل خيس كردهايد با مقداري آب روي حرارت قرار ميدهيد.
* پس از يك ساعت، برنجي كه از قبل خيس كردهايد را اضافه كنيد و اجازه دهيد تا برنج كاملا پخته و نرم شود.
* سپس سبزي برگ چغندر كه بيشتر به صورت خشك استفاده ميشود و آن را خيس نمودهايد به آش اضافه كنيد.
* هنگامي كه سبزي پخته شد، پياز داغ را به آش بيفزاييد.
* مقداري روغن را در ظرفي روي حرارت قرار دهيد، روغن كه داغ شد يك قاشق زردچوبه بعد يك قاشق نعنا خشك را در روغن بريزيد و از روي شعله برداريد و سريع به آش در حال جوش اضافه كنيد. اين كار باعث مي شود تا آش شما طعم بهتري داشته باشد.
* كشك در آخر اضافه ميشود و شعله را خاموش كنيد.
* در پايان مقداري نعنا داغ و پياز داغ و كشك روي آش ريخته ميشود.
انرژي كل: 1500 كيلو كالري