تاجين مرغ مراكشي

۱۳ بازديد

تاجين مرغ مراكشي  نام يكي از غذاهاي محلي و سنتي مراكش است كه در ظروفي سفالي با همين نام طبخ ميشود.
زمان لازم براي پخت:
تقريبا ۹۰ دقيقه ميباشد.
توضيحات:
مواد لازم تاجين مرغ مراكشي
پياز كوچك: ۱عدد
سير: ۳ حبه
پودر زنجفيل: ۱/۲قاشق چاي خوري
سينه مرغ خرد شده: ۱ عدد
زيره: ۱قاشق چايخوري
تخم گشنيز: اقاشق غذاخوري
پودر دارچين: ۱/۲ قاشق چايخوري
عصاره گوشت يا سبزيجات: ۱ بسته
آب: ۱فنجان
برگ زرد آلو: ۱/۳ فنجان
كشمش پلويي: ۱/۳ فنجان
خلال بادام:۱/۳ فنجان
كدو تنبل: ۴ فنجان
نخود نيم پز: ۱ فنجان
روغن زيتون: به مقدار لازم
نمك و زردچوبه: به مقدار لازم
كوسكوس: ۲ فنجان
آب براي پخت كوسكوس: ۲فنجان
كره: ۲قاشق غذاخوري
عصاره گوشت يا سبزي براي پخت كوسكوس: ۱ بسته
طرز تهيه تاجين مرغ مراكشي
در ابتداپيازهاي سرخ شده را در تابه بريزيد سپس ادويه ها به همراه مرغ خرد شده را اضافه كنيد.
 
طرز تهيه تاجين مراكشي

كدو تنبل را خرد كنيد و سپس به تركيب پياز و مرغ اضافه كنيد.
طرز تهيه تاجين مراكشي

طرز تهيه تاجين مراكشي

حالا نوبت به اضافه كردن كشمش و برگ زرد آلوي خرد شده، خلال بادام و نخود ميرسد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.