دوشنبه ۲۷ دی ۹۵ | ۰۶:۳۰ ۱۳ بازديد
تاجين مرغ مراكشي نام يكي از غذاهاي محلي و سنتي مراكش است كه در ظروفي سفالي با همين نام طبخ ميشود.
زمان لازم براي پخت:
تقريبا ۹۰ دقيقه ميباشد.
توضيحات:
مواد لازم تاجين مرغ مراكشي
پياز كوچك: ۱عدد
سير: ۳ حبه
پودر زنجفيل: ۱/۲قاشق چاي خوري
سينه مرغ خرد شده: ۱ عدد
زيره: ۱قاشق چايخوري
تخم گشنيز: اقاشق غذاخوري
پودر دارچين: ۱/۲ قاشق چايخوري
عصاره گوشت يا سبزيجات: ۱ بسته
آب: ۱فنجان
برگ زرد آلو: ۱/۳ فنجان
كشمش پلويي: ۱/۳ فنجان
خلال بادام:۱/۳ فنجان
كدو تنبل: ۴ فنجان
نخود نيم پز: ۱ فنجان
روغن زيتون: به مقدار لازم
نمك و زردچوبه: به مقدار لازم
كوسكوس: ۲ فنجان
آب براي پخت كوسكوس: ۲فنجان
كره: ۲قاشق غذاخوري
عصاره گوشت يا سبزي براي پخت كوسكوس: ۱ بسته
در ابتداپيازهاي سرخ شده را در تابه بريزيد سپس ادويه ها به همراه مرغ خرد شده را اضافه كنيد.
طرز تهيه تاجين مراكشي
كدو تنبل را خرد كنيد و سپس به تركيب پياز و مرغ اضافه كنيد.
طرز تهيه تاجين مراكشي
طرز تهيه تاجين مراكشي
حالا نوبت به اضافه كردن كشمش و برگ زرد آلوي خرد شده، خلال بادام و نخود ميرسد.