چهارشنبه ۲۲ دی ۹۵ | ۱۶:۲۶ ۱۰ بازديد
پيتزا مرغ سوخاري
سينه مرغ 3 عدد . پنير پارمزان رنده شده 1/3 ليوان . آرد سوخاري 1 ليوان . سير 3 حبه
روغن زيتون يا كره ذوب شده 1/2 ليوان . جعفري خرد شده 3 قاشق غذاخوري
پيتزا مرغ سوخاري
طرز تهيه : فر را با دماي 220 درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود ، سينه هاي مرغ را بشوييد و خشك كنيد و به تكه هاي يك اندازه ببريد و روي آنها نمك و فلفل بپاشيد.
داخل كاسه اي سير رنده شده و كره ذوب شده را مخلوط كنيد ، داخل كاسه ديگري پنير پارمزان رنده شده ، آرد سوخاري ، جعفري خرد شده ، ادويه دلخواه تان ، مقداري نمك و فلفل بريزيد و خوب مخلوط كنيد تا يكدست شود.
پيتزامرغ سوخاري
تكه هاي مرغ را به نوبت در مخلوط سير و كره بزنيد سپس در مخلوط آرد سوخاري و پنير بغلطانيد تا تمام سطح مرغ ها به مواد آغشته شود ، سينه هاي مرغ آماده شده را داخل سيني فر بگذاريد.
سيني را داخل فري كه از قبل روشن كرده ايد و گرم شده است به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا زماني كه مرغ ها برشته و طلايي شوند سپس در ظرف بريزيد و همراه با سيب زميني سرخ شده ، سالاد و … سرو كنيد.