ترشي تره

پر از كليپ

ترشي تره

۱۳ بازديد

مواد لازم ترشي تره:

جعفري، گشنيز،تره ،اسفناج، برگ چغندر : ۱ كيلو

چند شاخه شنبليله ونعناع

چوچاق، ترش واش و وارمبوهم كمي

(براي آنان كه زياد غذاي گوشتي دوست ندارند بخورند)

برنج : ۱ قاشق غذاخوري

آب :۱ پيمانه

آب ليمو يا آب نارنج:۱  پيمانه( ازگوجه سبزكوچك ترش هم مي توان بجاي ترشي در ابتدا داخل سبزي ها ريخت تا ترش مزه شود)

سير: ۱ بوته ويا برگ سير نصف دسته

نمك ، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

روغن: به ميزان لازم اگر از كره استفاده شود غذا  خوشمزه تر مي شود و حتي مي توانيد رويه ماست (سر ماست ) كه چرب است درون آن بريزد و يا از سر شير به جاي كره استفاده كنيد

تخم مرغ: ۲ تا۳ عدد

طرز تهيه ترشي تره:

در سبزيجات مواد اوليه دقت كنيد  كه ميزان تره زياد نباشد ولي اسفناج و برگ چندر بايد بيشتر باشد. بدون سبزيجات محلي قيد شده در مواد لازم هم مي توانيد ترشي تره را تهيه كنيد . اما  كمي  نعنا به خوش طعم شدن آن كمك مي كند در صورتي كه نعناي تازه نداشتيد مي توانيد از نعناع خشك و ديگر سبزيهاي معطر  خشك استفاده كنيد  . اگر از سبزيجات خشك استفاده مي كنيد ،   همان اول پخت آنها را  اضافه كنيد  بهتر است تا به همراه سيزيهاي تازه  بپزد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.