چهارشنبه ۲۲ دی ۹۵ | ۱۶:۲۵ ۱۳ بازديد
مواد لازم ترشي تره:
جعفري، گشنيز،تره ،اسفناج، برگ چغندر : ۱ كيلو
چند شاخه شنبليله ونعناع
چوچاق، ترش واش و وارمبوهم كمي
(براي آنان كه زياد غذاي گوشتي دوست ندارند بخورند)
برنج : ۱ قاشق غذاخوري
آب :۱ پيمانه
آب ليمو يا آب نارنج:۱ پيمانه( ازگوجه سبزكوچك ترش هم مي توان بجاي ترشي در ابتدا داخل سبزي ها ريخت تا ترش مزه شود)
سير: ۱ بوته ويا برگ سير نصف دسته
نمك ، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن: به ميزان لازم اگر از كره استفاده شود غذا خوشمزه تر مي شود و حتي مي توانيد رويه ماست (سر ماست ) كه چرب است درون آن بريزد و يا از سر شير به جاي كره استفاده كنيد
تخم مرغ: ۲ تا۳ عدد
طرز تهيه ترشي تره:
در سبزيجات مواد اوليه دقت كنيد كه ميزان تره زياد نباشد ولي اسفناج و برگ چندر بايد بيشتر باشد. بدون سبزيجات محلي قيد شده در مواد لازم هم مي توانيد ترشي تره را تهيه كنيد . اما كمي نعنا به خوش طعم شدن آن كمك مي كند در صورتي كه نعناي تازه نداشتيد مي توانيد از نعناع خشك و ديگر سبزيهاي معطر خشك استفاده كنيد . اگر از سبزيجات خشك استفاده مي كنيد ، همان اول پخت آنها را اضافه كنيد بهتر است تا به همراه سيزيهاي تازه بپزد .