سوپ برش

پر از كليپ

سوپ برش

۱۱ بازديد

مواد لازم سوپ برش :

گوشت ماهيچه ۸۰۰ گرم
نمك، فلفل به ميزان لازم
چغندر ۱ عدد
هويج ۲ عدد
لوبيا سبز ۱۵۰ گرم
پياز ۱ عدد
سيب زميني كوچك ۲ عدد
كلم برگ سفيد ۸۰۰ گرم
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق غذاخوري
خامه ۱۰۰ گرم و ماست ۵۰ گرم (براي سرو اين سوپ در روسيه، از خامه ترش استفاده مي‌شود كه به علت در دسترس نبودن آن در ايران، مي‌توان از تركيب ماست و خامه يا خامه به تنهايي استفاده نمود)
روش تهيه سوپ برش:

گوشت را به قطعات درشت خرد كنيد و با كمي روغن تفت دهيد. سپس با مقداري آب روي حرارت قرار دهيد تا گوشت پخته شود. نمك و فلفل را پس از پختن به گوشت اضافه مي‌كنيم تا گوشت سفت نشود. در ظرفي جداگانه، سبزيجات را از ديرپز به زودپز به ترتيب كمي تفت دهيد، يعني ابتدا چغندر را به صورت خلالي خرد كنيد، تفت دهيد و به گوشت اضافه نماييد. كمي بعد، هويج را خلالي خرد كنيد، كمي تفت دهيد و به گوشت بيفزاييد. سپس لوبيا و پياز را نيز خرد نماييد، تفت دهيد و به گوشت اضافه كنيد. هنگامي كه نيم پز شد، سيب زميني و كلم خرد شده را نيز تفت دهيد و بيفزاييد. در پايان، رب گوجه فرنگي تفت داده را به سوپ اضافه نماييد. تمامي مواد كه پخته شد، نمك را بيفزاييد اكنون سوپ را در ظرف بكشيد و تركيب ماست و خامه را روي سوپ بريزيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.