پرینتر اچ پی
راهنمای خرید مادربرد
راهنمای خرید ویدئو پروژکتور
اچ پی سرور
سرور اچ پی
سوئیچ شبکه سیسکو
سوئیچ سیسکو
یو پی اس فاراتل
دوربین مداربسته سامسونگ
دوربین مداربسته هایک ویژن
دوربین مداربسته داهوا
قیمت موبایل
قیمت انواع گوشی
قیمت گوشی
پایین ترین قیمت گوشی
بهترین گوشی برای موزیک
بهترین گوشی برای سلفی
بهترین گوشی برای بازی
راهنمای خرید تلویزیون
راهنمای خرید موبایل
راهنمای خرید گوشی
قیمت انواع تبلت
قیمت تبلت
لپ تاپ قیمت
قیمت لپ تاپ
قیمت لپ تاپ ایسوس سری x
قیمت لپ تاپ ایسوس سری N
قیمت لپ تاپ ایسوس سری k
قیمت لپ تاپ ایسوس سری v
قیمت لپ تاپ ایسوس سری U
قیمت لپ تاپ ایسوس سری K555
دستگاه صحافی
تور لحظه آخری کیش
عمده فروش اینترنتی
عمده فروش اجناس تبلیغاتی
ویبره
فروشگاه اینترنتی
اخبار روز
گن ساعت شنی طرح تاپ
اخبار میانه
خرید نودل جادویی
شن جادویی
فروشگاه کاپلان مارکت
ساخت وبلاگ آزادبلاگ
گوگل
نان  شبكه ما شبكه ما .

شبكه ما

نان

مواد لازم براي تهيه نان

زرده تخم مرغ 2 عدد
شكر 3 قاشق غذاخوري
روغن يا كره 3 قاشق غذاخوري
شير ولرم 1 ليوان
خمير مايه 1 قاشق غذاخوري
ارد سفيد 2 تا 3 ليوان
نمك نوك قاشق
 
 
 
نان مخصوص صبحانه و عصرانه

  
طرز تهيه : شير ولرم ( شير داغي كه دست را نسوزاند ) را با خمير مايه مخلوط كنيد، سپس شكر ، روغن يا كره اب شده و يك زرده تخم مرغ را نيز اضافه نمائيد. تمام مواد را خوب مخلوط كنيد تا شكر حل شود.
 
نان صبحانه
 
حالا نوبت اضافه كردن ارد است ، اردي كه چند بار الك شده است را قاشق قاشق اضافه كنيد تا اندازه اي كه بتوانيد خمير را با دست تان بلند كنيد ( ارد زياد نريزيد ، فقط تا اندازه اي كه چسبندگي خمير از بين برود ). در اين مرحله خمير را با دست بگيريد و مدام به كف ظرف بكوبيد و ورز دهيد و چندين بار تكرار كنيد ( مهمترين بخش تهيه نان ورز دادن ان است ).
 
پس از بدست اوردن خميري ترد و لطيف ان را درون كاسه اي كه چرب شده است قرار دهيد و روي ان با چاقو يك + بزنيد. در جاي گرمي به خمير يك ساعت استراحت دهيد  تا حجم خمير دو برابر شود و پس از اين مدت خمير را كمي ورز داده و تكه هايي يك اندازه از خمير ببريد.
 
نان صبحانه
 
پس از اين برش زدن كمي ديگر خمير ها را ورز دهيد و با وردنه خميرها را باز كنيد. درون هر خمير را مقداري كشمش ، گردو ، كنجد و … بپاشيد.
 
روي ظرف يا سيني مورد نظر را كمي چرب كنيد و خمير را به شكل دلخواه حالت دهيد ( هر شكل و طرحي كه دوست داريد ). روي خميرها پارچه اي بيندازيد و مدت 30 دقيقه به خميرها استراحت دهيد تا كمي ديگر نيز حجم پيدا كنند. سپس مقداري كره يا روغن را با 1 زرده تخم مرغ و كمي شير مخلوط كنيد و روي خميرها بماليد و روي ان نيز كمي كنجد بپاشيد.
 
نان صبحانه
 
ظرف نان را درون فري كه از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم كرده ايد به مدت 20 – 30 دقيقه بسته به نوع فر قرار دهيد. در اواسط پخت نيز ميتوانيد مجدد روي نان ها را با مخلوط زرده و شير برس بكشيد. در انتهاي پخت نيز حرارت بالاي فر را 2-3 دقيقه روشن كنيد تا روي نان ها نيز برشته و طلايي شود.
 
نكته ها : ميتوانيد براي روي نان از هر چيزي كه دوست داريد استفاده كنيد ( پودر نارگيل ، پسته ، گردو و … ) ، درون نان را نيز ميتوانيد قبل از پخت با خرما ، گردو ، شكلات و … پر كنيد يا به همين صورت ساده اماده كنيد.
 
در زمان روشن كردن فر كاسه اي اب داخل فر قرار دهيد تا همزمان با گرم شدن فر ، رطوبت مناسبي نيز براي پخت نان ها ايجاد شود و نان ها خشك نشوند.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ دى ۱۳۹۵ساعت: ۰۳:۴۵:۰۰ توسط:shabakema موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :